Synapse Systems

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

All in One . Ne nje pakete te vetme do te gjeni:
1.IPTV me mbi 500 kanale.
2.Rreklamimin e Bisnesit tuaj ne kanalet e IPTV.
3.Hapni Website tuaj modern me nje kilik.
4.Hapni Online Store dhe shisni Produktet tuaja online.
5.Publikimin e gjithe produkteve ne MarketPlace.
6.Administrioni Bisnesin me platformen me te avancuar financiare si dhe POS (Point of Sale).
7.Internet Wi-Fi ne cdo cep te Tiranes pa asnje lloj limiti.
8.Siguroni Bisnesin tuaj me ip Camera e cila monitorohet gjate nates.
Dhe jo vetem kaq.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Start

IPTV

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Me mbi mbi 300 Kanale te huaja dhe me mbi 100 Kanale Shqip , kanale te reja, plus ato eksistuese. Ofron opsionet: PVP (Pay per View), PVR (Personal Video Recording), VOD (Video on Demand), EPG (Electronic Program Guide) e shume te tjera. Programet e Platformes mund te shikohen ne mbare boten me ane te Set Top Box (STB) si : Roku, Apple Tv, Android, NetGear, etj… Ne Smart TV ( Samsung, Sony, Philips etj… ) si dhe SmartPhone ( IPhone, IPad, Android, BlackBerry etj… ).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Open

e-Commerce

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Platforme ku ju jep mundesine qe te krijoni nje Website & Dyqan Online modern. Me nje shumllojshemeri modelesh websitesh, ku me vetem nje klik ju munde te zgjidhni modelin qe ju pelqen dhe gjithcka eshte gati, Ju ofron publikimin dhe automatizimin shitjeve te produkteve juaja online.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Themes

MarketPlace

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eshte nje Qender Tregtare ku ju ofron publikimin , rreklamimin dhe shitjen e produkteve juaja online. Te gjitha produktet e bizneseve jane te publikuara ne webfaqen tone kryesore ku klienti mund ti gjejne me thjeshtesi produketet qe kerkon.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
MarketPlace

Bilance & Accounting

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Platforme financiare për bizneset e vogla , mesme dhe të mëdha. Ky program ndihmon në administrimin e financave, shitjeve, blerjeve dhe gjithë aktivitetit të një biznesi. Ofron shkëmbim të lehtë të të dhënave dhe siguron që të gjithë sektorët (financa, blerja, shitja, prodhimi , magazina , etj) të punojnë në mënyrë efektive së bashku. Ofron nje nga sistemet me te avancuara per POS (Point of Sales) per Bare, Supermarkete, Restourante, Magazina, etj…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Start

Wi-Fi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ofron Internet Wireless kudo qe ju ndodheni, me cilesi te larte, pa pasur nevoje per instalim ne ambientet tuaja por direkte ne Kompjuterin tuaj (Laptop, iPhone, iPad, SmartPhone etj…) Interneti mund te aksesohet kudo ne Tirane vetem nga nje username&password. Pra kudo qe ju shkoni, pa nderprerje dhe limit mujor. Me shpejtesi shkarkimi nga 5Mbs minimumi i bandwidth-it deri ne 100Mbs ne varesi te pikut.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Start

Synapse Security

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ofron monitorimin Biznesin tuaj me ane te ip-kamerave te montuara ne ambjentet e jashteme te bisnesit. Monitorimi starton gjate nates kur aktiviteti eshte i mbyllur, me punenjes te dedikuar dhe te perkushtuar. Ne raste te ndonje elementi te dyshuar me rezikshmeri punonjesit tane lajmeroine ne cast policine dhe aktivizon alarmin.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Start
    Translate »